Apple solden 2023: overzicht van de kortingen

De zomersolden 2023 starten op 1 juli 2023. We bundelen voor jou op deze pagina de beste Apple solden 2023. Solden op iPhone, iPad en Apple Watch solden. Traditioneel zijn de winter koopjes de beste van het jaar. Dit jaar starten de zomer koopjes op 1 juli en deze loopt door tot en met 31 juli.

De zomer koopjes periode is misschien wel de leukste koopjes periode van het jaar. Ja kan nu al je voordeel doen voor het komende schooljaar of je kan die iPad kopen die je wenst om rustig boeken te lezen tijdens je vakantie. Of misschien was het rapport van zoon of dochter zo goed dat het wel een nieuwe iPhone verdient. Indien je niet goed weet welke iPhone kopen? Dan kan onze iPhone koopgids je zeker helpen.

Waar moet je op letten?

Het is vooral belangrijk om tijdens de Apple solden na te kijken of je geen te oud model koopt. We adviseren in elk geval de iPhone Xr niet meer te kopen. Er zijn momenteel betere modellen op de markt die langer ondersteuning zullen krijgen. In onze selectie van iPhone’s op deze pagina houden we hier rekening mee. Voor de Apple Watch en de iPad doen we net hetzelfde. De toestellen die je hier kan vinden zijn sowieso aanraders en deze kan je dus met een gerust hart kopen.

Bij ons vind je dus de Apple solden op iPhone, iPad solden en Apple Watch solden die absoluut de moeite waard zijn om te kopen.

Als eerste op de hoogte blijven?

iPhone Solden 2023

Ontdek alle aanbiedingen:


iPad Solden 2023

Ontdek alle aanbiedingen:


Apple Watch Solden 2023

Ontdek alle aanbiedingen:

Apple MacBook Solden 2023

Dit is een overzicht van de solden die er momenteel zijn op MacBooks. Dit is zowel voor de MacBook Air als voor de MacBook Pro

Apple solden Vaak gestelde vragen

Waar moet je op letten als je een iPhone koopt tijdens de solden?

Het is soms verleidelijk om de goedkoopste iPhone te kopen of de iPhone met de grootste kortingen. Maar let op om geen te oud iPhone model te kopen. De iPhone 11 is het oudste model dat we zouden aanraden te kopen tijdens de solden.

Is het aan te raden Apple toestellen te kopen tijdens de solden?

Zeker en vast. We zien jammer genoeg niet vaak kortingen op Apple toestellen. Net daarom zijn de solden ideaal om toch korting te krijgen op een iPhone, iPad of een Apple Watch.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.7 / 5. Aantal beoordelingen: 6

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico
Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo