iPhone met abonnement in België

De iPhone is heel populair. Terecht! Want de iPhone is dan ook een ongelooflijk goed toestel. Nadeel? De aankoopprijs kan soms nogal hoog oplopen. Ben je opzoek naar een iPhone met abonnement in België? Geen probleem, iPhone Voorraad is DE expert in België op gebied van iPhones en begeleidt je graag in je keuze.

We gaan voor jou de verschillende iPhone modellen vergelijken samen met de abonnementen waarmee ze worden aangeboden. Op die manier krijg je van ons het juiste advies over welke iPhone voor jou geschikt is in combinatie met de verschillende abonnementen die mogelijk zijn.

iPhone met abonnement: de verschillende iPhone modellen

Er zijn verschillende iPhone modellen die worden aangeboden met abonnement. Je kan de iPhone 14 Pro (Max), iPhone 14 (Plus), iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 en iPhone SE met een abonnement aanschaffen. Dat wil eigenlijk zeggen dat je al een iPhone kan aanschaffen vanaf 49€! Naast de aankoopprijs van je iPhone is het ook uiterst belangrijk om de maandelijkse kosten van je abonnement in rekening te brengen. Neem daarvoor een kijkje op de website van de provider van je keuze.

iPhone 14 Pro met abonnement

iPhone 14 Pro

De populairste iPhone met abonnement is ongetwijfeld de iPhone 14 Pro. Het is het meest recente iPhone dat momenteel wordt aangeboden met abonnement.

 • De iPhone 14 Pro is te verkrijgen vanaf 349,-

Proximus: Apple iPhone 14 Pro 128GB

Laagste prijs voor een iPhone 14 Pro 128GB (Verschillende kleuren verkrijgbaar). In combinatie met een DataPhone 3,5GB abonnement. Klik op meer info voor meer informatie...

Orange: Apple iPhone 14 Pro 128GB

De goedkoopste optie bij Orange voor een iPhone 14 Pro 128GB met abonnement. In combinatie met een Go Extreme abonnement. Klik op meer info voor meer informatie...

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max is de grootste iPhone onder de Pro modellen. Net als zijn kleinere broer de iPhone 14 Pro is de iPhone 14 Pro Max een van de meest recente modellen.

 • De iPhone 14 Pro Max is te verkrijgen vanaf 499,-

Proximus: Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

De iPhone 14 Pro Max is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Prijs die wordt aangegeven is de prijs voor een 128GB iPhone 14 Pro Max. Verschillende opties en prijzen zijn ...

Orange: Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Goedkoopste prijs voor een iPhone 14 Pro Max bij Orange in combinatie met een abonnement. Verschillende abonnementen en prijzen zijn mogelijk.

Bekijk het volledige aanbod van:


iPhone 14 met abonnement

Krijg 80 Euro cashback op een iPhone 14 en 14 Plus bij Proximus!

Meer info

iPhone 14

De standaard iPhone zeg maar. De iPhone 14 behoort ook tot de meest recente iPhones. Het verschil? Deze iPhone krijgt een iets beter prijskaartje mee. En is in combinatie met een abonnement héél betaalbaar.

 • De iPhone 14 is te verkrijgen vanaf 179,-

Proximus: iPhone 14 128GB

Goedkoopste prijs voor een iPhone 14 bij Proximus. Andere prijzen en combinaties zijn mogelijk. Meer info op de website van Proximus.

Orange: iPhone 14 128GB

Prijs voor een iPhone 14 bij Orange in combinatie met een abonnement. Goedkoopste prijs voor een iPhone in combinatie met een abonnement bij Orange.

iPhone 14 Plus

De iPhone 14 Plus is even groot als de iPhone 14 Pro Max. Echter krijgt hij dezelfde hardware als de iPhone 14. En dus ook een gunstigere prijs. Liever een betaalbare grote iPhone? Dan is de iPhone 14 Plus de juiste keuze.

 • De iPhone 14 Plus is te verkrijgen vanaf 299,-

Proximus: iPhone 14 Plus 128GB

De beste prijs voor een iPhone 14 Plus in combinatie met een abonnement. Andere abonnement formules zijn mogelijk. Klik op meer info.

Orange: iPhone 14 Plus 128GB

Aanbod voor een iPhone 14 Plus bij Orange. Beste prijs bij Orange voor een iPhone 14 Plus. Andere combinaties zijn mogelijk, klik op meer info.

Bekijk het volledige aanbod van:


iPhone 13 met abonnement

iPhone 13

De iPhone 13 is de vorige generatie iPhone. Een zeer geliefde iPhone generatie en dus ook een heel goede keuze. Qua prestaties leunt deze iPhone zeer dicht bij de iPhone 14. Qua prijs en kwaliteit dus een heel goede keuze.

 • De iPhone 13 is te verkrijgen vanaf 249,-

Proximus: iPhone 13 128GB

De prijs voor de iPhone 13 in combinatie met een abonnement bij Proximus is hoger dan die van de iPhone 14. Maar het maandelijks abonnement is lager. Klik op meer info...

Orange: iPhone 13 128GB

Prijs voor een iPhone 13 bij Orange in combinatie met een abonnement. Verbintenis van 12 maanden, andere prijzen en opties zijn beschikbaar. Klik op meer info...

iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini is de kleinste iPhone (qua formaat) die momenteel te verkrijgen is. Heb je graag een iets kleinere iPhone met zeer goede prestaties dan is deze iPhone 13 mini met abonnement de juiste keuze.

 • De iPhone 13 mini is te verkrijgen vanaf 149,-

Proximus: iPhone 13 mini 128GB

Deze kleine iPhone 13 mini is heel scherp geprijsd en is een absolute topper. Een ideaal toestel voor wie een kleinere iPhone wenst. Klik op meer info...

Orange: iPhone 13 mini 128GB

Prijs voor een iPhone 13 mini in combinatie met een verbintenis van 12 maanden bij Orange. Ook voor bestaande klanten bij Orange. Klik op meer info...

Bekijk het volledige aanbod van:


iPhone 12 met abonnement

De iPhone 12 was de iPhone die het design introduceerde die we nu kennen bij de huidige generatie iPhones. Een degelijk en snel toestel doe zeker nog altijd te overwegen valt. Hou er wel rekening mee dat deze iPhone standaard maar beschikt over 64GB aan opslagruimte. Bij alle bovenstaande iPhones is 128GB het minimum.

iPhone 12

Proximus: iPhone 12 64GB

De iPhone 12 met abonnement bij Proximus is een heel goede keuze voor wie een iPhone wenst voor een aantrekkelijke prijs. Wist je dat de iPhone 12 ook over 5G beschikt?

Orange: iPhone 12 64GB

Zeer aantrekkelijk geprijsd en tegelijk ook een zeer goed iPhone. De iPhone 12 met abonnement bij Orange is ook beschikbaar voor bestaande klanten. Klik op meer info...

Bekijk het volledige aanbod van:


iPhone SE met abonnement

De iPhone SE, is het goedkoopste toestel onder de iPhones. Maar laat je niet misleiden. Hij is misschien wel goedkoop maar wist je dat hij dezelfde processor aan boord heeft als de iPhone 13? Goedkoop en krachtig dus. De iPhone SE met abonnement is dus een zeer goedkope instapper die tegelijk bijzonder krachtig is. Deze iPhone heeft geen Face ID maar wel Touch ID. Je ontgrendeld je iPhone dus met je vinger.

iPhone SE

Proximus: iPhone SE 64GB

De iPhone SE is de goedkoopste iPhone. In combinatie met een abonnement is de iPhone SE een prima instapper voor een klein budget. Klik op meer info...

Orange: iPhone SE 64GB

Even krachtig als de iPhone 13 en betaalbaar. Deze iPhone SE is de juiste keuze voor wie een betaalbare iPhone wenst. Klik op meer info voor meer informatie over het aanbod van ...

Ben je nog niet zeker welke iPhone voor jou geschikt is? Lees dan zeker ook eens onze gids “Welke iPhone kopen?”. Daar kan je alvast uitgebreid lezen welke iPhone voor jou geschikt is.

iPhone abonnement Proximus

Bij Proximus is er reeds een iPhone met abonnement vanaf €79 voor een iPhone. De nieuwste iPhone 14 Pro is al van jou vanaf €349. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen gebruik maken van een combinatie iPhone met abonnement.

iPhone abonnement Proximus: Wat moet ik weten?

Bij elke iPhone met abonnement die wordt verkocht bij Proximus dien je een optie “DataPhone” te nemen. De DataPhone optie is een pakket extra surfvolume die je ontvangt voor een vast maandelijks bedrag gedurende 2 jaar. De DataPhone optie betaal je bovenop je mobiel abonnement, die trouwens zelf ook een pakket surfvolume heeft.

Nadat de 2 jaar verbintenis is verstreken bij Proximus stopt de optie DatePhone automatisch en ga je verder met het door jou gekozen mobiel abonnement. Ook goed om weten, het mobiel abonnement dat je neemt heeft geen invloed op de eenmalige kost van je iPhone. Je kan dus perfect combineren met het goedkoopste abonnement.

iPhone met abonnement bij Proximus: voordelen en nadelen

Voordelen
 • iPhone aan betaalbare prijs
 • Je maakt gebruik van het beste mobiel netwerk van België
Nadelen
 • Totale abonnementskosten kunnen oplopen
 • 2 jaar verbintenis

Conclusie: iPhone met abonnement bij Proximus

Een iPhone met abonnement bij Proximus is de ideale oplossing voor wie niet meteen een hoog aankoopbedrag wenst te betalen voor zijn iPhone. Er is een zeer ruime keuze aan iPhone toestellen en een ruime mogelijkheid om abonnementen te combineren. Let wel op, de totale kost van je iPhone kan wel hoog oplopen.

Bekijk het volledige aanbod bij Proximus

iPhone abonnement Orange

Bij Orange is er reeds een iPhone met abonnement vanaf €239. Wens je graag de nieuwere iPhone 14 Pro dan kan je die bij Orange bekomen vanaf €1129.95. Je gaat bij Orange een verbintenis aan voor 12 maanden. Nadien kan je je abonnement opzeggen of aanpassen.

iPhone abonnement Orange: Wat moet ik weten?

Bij Orange kan je een iPhone met een abonnement combineren voor een verbintenis van 12 maand. Je krijgt eigenlijk korting op je iPhone wanneer je je ertoe verbindt om gedurende 12 maand klant te blijven bij Orange.

Je betaald dus bij Orange initieel een hogere som voor je iPhone dan bij Proximus bijvoorbeeld. Maar je maandelijkse lasten zijn lager. Bovendien ben je maar verplicht om 12 maanden een verbintenis aan te gaan. Waar dat dat bij Proximus 24 maanden is.

iPhone met abonnement bij Orange: voordelen en nadelen

Voordelen
 • iPhone aan lagere aankoopprijs
 • Slechts 1 jaar verbintenis
Nadelen
 • Eerste betaling is hoger
 • Hoogste korting enkel met duurste abonnement

Conclusie: iPhone met abonnement bij Orange

Het grootste voordeel bij een iPhone met abonnement bij Orange is dat je verbintenis slechts 12 maanden duurt. Je hoeft ook niet in te tekenen in een extra optie. Je betaald dus enkel voor je abonnement. Daartegenover staat dat de eerste betaling, hoger is. Of je kan het anders bekijken. Je koopt je iPhone met een korting.

Bekijk het volledige aanbod bij Orange

iPhone kopen met abonnement FAQ

Is een iPhone kopen met abonnement goedkoper?

Een iPhone kopen met een abonnement is op het einde van de rit over het algemeen duurder. In de meeste gevallen betaal je ongeveer 100 euro meer dan wanneer je je iPhone koopt zonder abonnement. Het is echter wel de ideale oplossing voor wie niet meteen een groot bedrag kan neerleggen voor zijn favoriete iPhone.

Welke iPhone met abonnement is aan te raden in 2023?

Wil je een iPhone kopen met abonnement in 2023? Dan ben je momenteel het best met een iPhone 14 Pro. Je vindt de beste iPhone 14 pro abonnementen hier.

Wat is het goedkoopste iPhone abonnement?

Dat is zonder twijfel de iPhone SE met abonnement bij Proximus. Voor slechts 79 euro heb je een gloednieuwe iPhone voorzien van recente en krachtige hardware. Bovendien kost je maandelijks abonnement je nog geen 36 euro per maand.

Nico
Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo