Advies: iPhone 14 Pro kopen met abonnement in België

Je kan een iPhone 14 Pro kopen met abonnement in België. Ook al hebben we in België niet de traditie om smartphones te kopen met een abonnement. Toch kan je aanbiedingen vinden die het overwegen waard kunnen zijn. We overlopen de opties die er zijn om een of iPhone 14 Pro (Max) te kopen met een abonnement.

iPhone 14 Pro kopen met abonnementDe prijzen voor een iPhone 14 of een iPhone 14 Pro kunnen voor sommigen behoorlijk hoog zijn. Schrikken de prijzen jou af? Of wil je liever de aankoopprijs naar beneden zien gaan. Dan is 1 van je opties een iPhone 14 pro kopen met abonnement. In België heb je niet zoveel opties om dit te doen. Zeker niet als je het vergelijkt met de mogelijkheden die er zijn in het buitenland. We vatten op deze pagina samen wat de beste opties zijn voor wie een iPhone 14 Pro met abonnement wenst te kopen.

Waar kan je een iPhone 14 Pro kopen met abonnement?

Van de verschillende GSM operatoren die we kennen in België zijn er maar enkele die een abonnement aanbieden samen met een smartphone. In de meeste gevallen, zoals bij Base en Orange is er enkel sprake van een “korting”. Je krijgt korting op je iPhone bij het aangaan van een contract van bepaalde duur. We spreken dan over kortingen van € 170 tot € 300 bij Base of Orange. Zo betaal je bij Orange € 819,95 voor een iPhone 14 in combinatie met een contract van 2 jaar. Wat op zich al een leuke korting is.

Wil je een iPhone 14 Pro kopen met abonnement tegen de laagste prijs dan moet je bij Proximus zijn. Bij Proximus kan je ook een iPhone 14 kopen met abonnement voor slechts € 99. Dit steeds in combinatie met een contract van 2 jaar.

Bij alle aanbieders kan je je contract vervroegd opzeggen. Je zal dan echter volgens de aflossingstabel die je ontvangt een vergoeding moeten betalen die gelijk staat aan de restwaarde van het toestel.

De beste iPhone 14 Pro abonnementen

Maar wat zijn nu in België de beste iPhone 14 Pro abonnementen? Bij welk abonnement krijg je de meeste data? Bij welk iPhone 14 Pro abonnement is de eenmalige kost het laagste? Welke operator heeft het beste netwerk? Op al deze vragen geven we je een uitgebreid antwoord met de beste aankoop optie.

Beste iPhone 14 Pro abonnement

Goedkoopste iPhone 14 Pro met abonnement

Proximus biedt de iPhone 14 Pro het goedkoopst aan in combinatie met een abonnement. Het verschil met Orange is aanzienlijk. Daar tegenover staat ook wel een hogere maandelijkse abonnement kost. Dit iPhone abonnement is aan te raden voor wie geen hoge eenmalige betaling wenst te doen.

1 - Proximus: Apple iPhone 14 Pro 128GB

Laagste prijs voor een iPhone 14 Pro 128GB (Verschillende kleuren verkrijgbaar). In combinatie met een DataPhone 3,5GB abonnement. Klik op meer info voor meer informatie...
479,00 1.329,00

2 - Orange: Apple iPhone 14 Pro 128GB

De goedkoopste optie bij Orange voor een iPhone 14 Pro 128GB met abonnement. In combinatie met een Go Extreme abonnement. Klik op meer info voor meer informatie...
1.129,95 1.329,00

Goedkoopste abonnement met iPhone 14 Pro toestel

Wil je het goedkoopste abonnement in combinatie met een iPhone 14 Pro dan moet je bij Orange zijn. Orange biedt de iPhone 14 Pro al aan samen met een Go Light abonnement voor € 11 per maand. Proximus biedt dan weer de iPhone 14 Pro aan samen met een Mobilus S abonnement voor € 15,99 per maand. Ook al betaal is bij Proximus hier de eenmalige kost lager, we kijken enkel naar de maandelijkse abonnementskost.

1 - Orange: Apple iPhone 14 Pro 128GB met Go Light abonnement

Prijs in combinatie met het goedkoopste maandelijks abonnement bij Orange. In combinatie met een Go Light abonnement 11€/maand. Klik op meer info voor meer informatie...
1.129,95 1.329,00

2 - Proximus: Apple iPhone 14 Pro 128GB met Mobilus S abonnement

Prijs voor een iPhone 14 Pro bij Proximus in combinatie met het goedkoopste abonnement. Mobilus S abonnement voor 15,99€/maand. Klik op meer info voor meer informatie...
1.229,99 1.329,00

Beste iPhone 14 Pro abonnement met de meeste data

Op dit moment is Proximus de enige mobiele operator die een iPhone 14 Pro abonnement aanbiedt met ongelimiteerde data. Ongelimiteerd betekend bij Proximus 300GB aan data te gebruiken in eigen land en 62GB binnen de EU. Bij Orange krijg je dan weer bij hun Go Extreme abonnement 70GB aan data. Winnaar hier is dus duidelijk Proximus.

1 - Proximus: Apple iPhone 14 Pro 128GB met Mobilus Unlimited Premium abonnement

Je betaald voor een Mobilus Unlimited Premium abonnement met ongelimiteerde data 49,99€/maand. Klik op meer info voor meer informatie...
1.229,99 1.329,00

2 - Orange: Apple iPhone 14 Pro 128GB met Go Extreme abonnement

70GB is het maximum dat Orange momenteel biedt bij een abonnement in combinatie met een iPhone 14 Pro. Klik op meer info voor meer informatie...
1.129,95 1.329,00

Bij elk iPhone 14 Pro abonnement kan je kiezen welk model van iPhone je wenst. De prijzen van de abonnement blijven dezelfde enkel de eenmalige kost zal variëren naar het model dat je koopt. In deze voorbeelden gebruiken we telkens de goedkoopste uitvoering.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Aantal beoordelingen: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Nico

Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo