Black Friday 2022 iPhone deals en kortingen in België

Het moment van het jaar komt eraan om Black Friday 2022 iPhone deals te scoren. Officieel kan het op 25 november 2022. Want die dag is het Black Friday. De waarheid is echter dat Black Friday meestal wat vroeger begint. Ben je opzoek naar een iPhone met korting tijdens Black Friday 2022? Dan ben je bij ons als iPhone specialist op de juiste plaats.

Beste Apple Black friday kortingen samengevat:

We houden voor jou kortingen bij op iPhones en andere leuke accessoires voor je iPhone. Op Black Friday mag je sowieso kortingen verwachten die anders doorheen het jaar niet zal zien. Ook op iPhones. Op deze pagina zal je een overzicht vinden van kortingen die absoluut de moeite waard zijn. We werken hiervoor samen met onze verschillende partners.

Black Friday 2022 iPhone deals

Black Friday 2022 iPhone kortingen

Ben je opzoek naar een iPhone op Black Friday? Dan mag je kortingen verwachten op onder andere de iPhone 11, iPhone 12 en de iPhone SE 2022. Ook oudere modellen zullen fors worden afgeprijsd. Wil je een iPhone 14 kopen of een iPhone 14 pro kopen? Dan kunnen we jou nu al zeggen dat de kans klein is dat je op de iPhone 14 korting zal krijgen. Dit gezien de grote tekorten die er momenteel zijn van deze nieuwste iPhones. Maar niet getreurd, je zal ongetwijfeld een leuke kortingen kunnen scoren op de verschillende accessoires voor de iPhone 14.

Of er kortingen zullen zijn op de iPhone 13 valt af te wachten. Als er kortingen zijn op de iPhone 13 (Pro) dan kan je die bij onze Black Friday 2022 iPhone deals vinden.

Black Friday 2022 iPhone kortingen

Vind je een voor jou ideale Black Friday 2022 iPhone korting tussen onze Black Friday 2022 iPhone deals? Misschien vraag je je dan af of die iPhone wel de moeite waard is om aan te schaffen? Twijfel je welke iPhone kopen? Onze iphone koopgids helpt je een heel eind verder. Heb je nog twijfels? Dan staan we klaar om jou te helpen. Je kan onderaan dit bericht reageren Of contacteer ons via onze Facebook pagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle Black Friday 2022 iPhone deals? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van alle iPhone kortingen op Black Friday.

Sorry deze actie is afgelopen… Wil je op de hoogte blijven van andere actie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief 👇

Blijf op de hoogte:

Beste Black Friday 2022 iPhone 14 korting

Ontdek deze dolle Black Friday 2022 iPhone deals op de iPhone 14 Plus 256GB! Tot 120€ korting op de officiële prijs (1299€)!

Beste Black Friday 2022 iPhone 12 korting

De iPhone 12 is een zeer goed toestel dat nog een eindje meekan. Kies je voor deze iPhone 12 128GB dan ben je nog jaren zeker van updates. Met de 130€ korting betaal je momenteel evenveel voor een 128GB als voor een 64GB model. (Officiële Apple prijs: 859€)

Voorraad Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium

Beste Black Friday 2022 iPhone korting

Dit zijn de overige iPhone deals, veelal op de iPhone 11 en de iPhone SE (2de generatie). Voor hun budget zeker een goede keuze!

Advies prijzen:

  • iPhone 11 64GB: € 529
  • iPhone SE 2: € 469

We geven als referentie de adviesprijzen mee van officiële Apple Premium Resellers.

Beste Black Friday 2022 iPad korting

Advies prijzen:

  • iPad 2021 WiFi 64GB: € 439

We geven als referentie de adviesprijzen mee van officiële Apple Premium Resellers.

Beste Black Friday 2022 Apple Watch korting

Advies prijzen:

  • Apple Watch SE (2022) 44mm: € 339

We geven als referentie de adviesprijzen mee van officiële Apple Premium Resellers.


We verwachten de eerste iPhone Black Friday kortingen te zien vanaf 21 november. Meestal dus een weekje voorafgaand aan Black Friday zelf. Als het vroeger is dan lees dat uiteraard hier en via onze nieuwsbrief.

We verwacht trouwens dit jaar een grotere drukte dan voorgaande jaren vanwege de huidige inflatie. Zie je een korting die jou wel wat lijkt? Twijfel dus echt niet te lang. De voorraden, zeker qua iPhone’s zijn laag en de vraag naar kortingen is héél hoog. En dus kunnen koopjes héél erg snel uitverkocht geraken.

Black Friday 2022 iPhone Deals FAQ

Zijn deze black friday iPhone deals ook echte promoties?

Dat zijn ze zeker! We verwachten mooie kortingen op de iPhone SE 2022, de Phone 12 en andere modellen. We plaatsen sowieso enkel promoties op onze website die echt de moeite waard zijn en die we zelf zouden overwegen te kopen. Ook enkele iPhone accessoires krijgen een mooie korting. Je vindt een overzicht hier.

Welke iPhone zal korting krijgen op Black Friday 2022

Je mag kortingen verwachten op de iPhone 12, iPhone SE 2022 en oudere modellen. Sowieso alle iPhone’s vermeld op onze website zijn iPhones die zeker nog de moeite zijn om te kopen en die nog een hele tijd mee kunnen. Bekijk hier ons overzicht

Tags:

Nico
Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo