Waar kan je de iPhone 13 Pro kopen in België

Waar kan je momenteel de iPhone 13 Pro kopen? We geven je in een oogopslag antwoord op je vraag waar de iPhone 13 Pro in voorraad is in België. We houden de voorraad bij van de iPhone 13 Pro. Het is een van de tradities van Apple om op het jaarlijkse Apple event de nieuwe producten te tonen. Ook dit jaar kon het techbedrijf weer goed nieuws brengen. Zoals verwacht werd de nieuwe iPhone 13 gepresenteerd.

Net als in 2020 ging het ook nu weer om vier modellen waarbij de gewone iPhone 13 en de iPhone 13 Pro het meest opvallen. Het instapmodel, de iPhone 13, heeft nu een minimale opslagcapaciteit van 128GB, bovendien is de accu groter waardoor je langer plezier kan hebben van je nieuwe iPhone 13. Het belangrijkste nieuws in dat Apple niet stil heeft gezeten en de nieuwe functionaliteiten maken het toestel nog completer dan de voorganger, de iPhone 12.

Opzoek naar een iPhone 13? Ontdek hier de iPhone 13 voorraad. Twijfel je welke iPhone het best geschikt is voor jou? Hier lees je ons iPhone Advies.

iPhone 13 Pro voorraad in België

Wil je de iPhone 13 Pro kopen in België dan hebben we voor jou een handige tool ontwikkeld. Je kan hier in een oogopslag zien waar eer momenteel voorraad is van de iPhone 13 Pro en waar je die dus NU kan verkrijgen. Onze lijsten worden meermaals per dag geüpdatet. Van zodra er ergens voorraad is dan zie je dat hier op onze pagina.

Blijf op de hoogte:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe voorraden? Volg ons dan op onze sociale media. Wanneer we nieuwe voorraden spotten melden we dat steeds op onze sociale media.

TIP: Stuur ons een berichtje via onze Facebook pagina. Vermeld welke iPhone 13 je wenst en je krijgt van ons een berichtje zodra deze op voorraad is.

iPhone 13 Pro voorraad

Dit is de actuele stand van zaken: Momenteel zien we een wekelijks een klein aantal kleine leveringen van de iPhone 13 Pro. We ons vandaag een verzoek stuurt via onze Facebook pagina moet rekenen op een gemiddelde wachttijd van 1 tot 5 dagen voor een iPhone 13 Pro.

Ook de kleur van je iPhone 13 Pro is bepalend voor de levertijd. Wie een iPhone 13 Pro Goud zoekt moet het langst wachten.

iPhone 13 Pro 128GB voorraad 

Adviesprijs: € 1159

Voorraad iPhone 13 Pro Grafiet 128GB

iPhone 13 Pro grafiet

Niet meer leverbaar

Bekijk het refurbished zo goed als nieuw aanbod.

Voorraad iPhone 13 Pro Blauw 128GB

Voorraad iPhone 13 Pro Zilver  128GB

iPhone 13 Pro Zilver

Niet meer leverbaar

Bekijk het refurbished zo goed als nieuw aanbod.

Voorraad iPhone 13 Pro Goud  128GB


iPhone 13 Pro 256GB voorraad

Adviesprijs: € 1279

Voorraad iPhone 13 Pro Grafiet 256GB

iPhone 13 Pro grafiet

Niet meer leverbaar

Bekijk het refurbished zo goed als nieuw aanbod.

Voorraad iPhone 13 Pro Blauw 256GB

iPhone 13 Pro Blauw

Niet meer leverbaar

Bekijk het refurbished zo goed als nieuw aanbod.

Voorraad iPhone 13 Pro Zilver  256GB

iPhone 13 Pro Zilver

Niet meer leverbaar

Bekijk het refurbished zo goed als nieuw aanbod.

Voorraad iPhone 13 Pro Goud  256GB

iPhone 13 Pro 512GB voorraad

Adviesprijs: € 1509

Voorraad iPhone 13 Pro Grafiet 512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Blauw 512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Zilver  512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Goud  512GB

iPhone 13 Pro 1TB voorraad

Adviesprijs: € 1739

Voorraad iPhone 13 Pro Grafiet 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Blauw 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Zilver 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Goud 1TB

iPhone 13 Pro met abonnement in België

Of koop je iPhone 13 Pro met een abonnement. Je betaalt een lager bedrag bij aankoop van je iPhone en je gaat een contract aan voor een bepaalde periode.

iPhone 13 Pro 128GB

Dataphone optie 35€/maand inclusief 3,5GB data bovenop je abonnement. Prijs abonnement is minimaal 26.99€/maand. maandelijks totaal bedrag te betalen: 61.99€/maand gedurende 24 ...
299,00 1.059,00

Andere modellen en kleuren zijn ook beschikbaar.

iPhone 13 Pro Max voorraad in België

Samen met de iPhone 13 Pro kan je ook de iPhone 13 Pro Max kopen in België vanaf 24/9. Jaarlijks zijn deze modellen meestal het moeilijkste te verkrijgen. Maar gelukkig spelen we op iPhone Voorraad kort op de bal. Hieronder vind je in een oogopslag waar er voorraad is van de iPhone 13 Pro Max in België.

iPhone 13 Pro Max voorraad

Dit is de actuele stand van zaken: Vorige week zagen we een grote toename in de levering van iPhone 13 Pro Max toestellen. Wie ons vandaag een verzoek stuurt via onze Facebook pagina moet voor de iPhone 13 Pro Max rekenen op een gemiddelde wachttijd van 5 dagen.

Ook de kleur van je iPhone 13 Pro max is bepalend voor de levertijd. Wie een iPhone 13 Pro Max in de kleuren Goud of Grafiet zoekt moet het langst wachten.

iPhone 13 Pro Max 128GB voorraad

Adviesprijs: € 1259


iPhone 13 Pro Max 256GB voorraad

Adviesprijs: € 1379

iPhone 13 Pro Max 512GB voorraad

Adviesprijs: € 1609

Voorraad iPhone 13 Pro Max Grafiet 512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Blauw 512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Zilver  512GB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Goud  512GB

iPhone 13 Pro Max 1TB voorraad

Adviesprijs: € 1839

Voorraad iPhone 13 Pro Max Grafiet 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Blauw 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Zilver 1TB

Voorraad iPhone 13 Pro Max Goud 1TB

iPhone 13 Pro Max met abonnement in België

Of koop je iPhone 13 Pro Max met een abonnement. Je betaalt een lager bedrag bij aankoop van je iPhone en je gaat een contract aan voor een bepaalde periode.

iPhone 13 Pro Max 128GB

Dataphone optie 35€/maand inclusief 3,5GB data bovenop je abonnement. Prijs abonnement is minimaal 26.99€/maand. maandelijks totaal bedrag te betalen: 61.99€/maand gedurende 24 ...
399,00 1.259,00

Andere modellen en kleuren zijn ook beschikbaar.


iPhone 13 Pro kopen

Je kan er bijna de klok op gelijk zetten: na een grote release komt Apple het jaar daarna met een beperkte vernieuwing. Ook nu is dat het geval. Nadat de iPhone 12 Pro aan het grote publiek werd getoond, is het nu tijd voor de iPhone 13 Pro , feitelijk een verbeterde versie van de iPhone 13 Pro voorraadvoorganger. Dat wil overigens niet zeggen dat de iPhone 13 Pro een simpele upgrade is. Het is een volwaardige iPhone met tal van nieuwe functies. Opvallend is in ieder geval de mogelijkheid om met de ProRes videocodec video opnames te maken. Om het wat begrijpelijker weer te geven: ga je een iPhone 13 Pro kopen, dan maak je nog betere video opnames en benader je de kwaliteit van een professionele opname.

Apple iPhone 13 Pro met ProRes

De codec die Apple in de iPhone 13 stopt is afkomstig uit de professionele audio- en videowereld en heeft voornamelijk tot doel om de kleuren beter weer te geven terwijl de compressie minimaal is. Op zich is het niet echt een nieuwe toepassing, al in 2007 werd het door Appe geïntroduceerd als onderdeel van het softwarepakket Final Cut Pro. Destijds werd beloofd dat het zou zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. Wat wel nieuw is, is dat de codec met de komst van de iPhone 13 ook beschikbaar komt voor de telefoons van Apple. Ga je de iPhone 13 kopen, dan beschik je dus gelijk over een toestel met uitstekende specificaties. Overigens kun je er nog niet direct gebruik van maken, dat komt pas later dit jaar als Apple de iOS-update beschikbaar maakt. Op zich is ook dat een typische Apple traditie: ProRAW kwam immers ook pas beschikbaar toen de fabrikant iOS 14.3 vrijgaf en ook Deep Fusion en de portretmodus werden pas later beschikbaar gemaakt.

De ProRes codec werkt alleen bij grotere opslagcapaciteit

Alhoewel de komst van ProRes een belangrijke stap voorwaarts is voor videoliefhebbers, is er wel sprake van een belangrijke beperking. De echte liefhebbers zullen graag gebruik willen maken van de optie om opnames te maken met 4K en 30 fps. Dit is mogelijk met de iPhone 13 Pro, maar enkel als er sprake is van voldoende opslagcapaciteit. Met andere, je zal moeten kiezen voor een toestel met minimaal 256GB aan opslaruimte. Apple zelf geeft geen verklaring af waarom men hiervoor heeft gekozen, maar naar verwachting komt dit omdat de 128GB versie niet de snelheid kan bieden die noodzakelijk is voor een vlotte werking. Het goede nieuws is wel dat iPhone 13 Pro voorraad toereikend is om iedereen van een nieuw toestel te kunnen voorzien. Wil je dus graag een iPhone 13 Pro kopen om professionele opnames te maken in 4K, kies dan voor een toestel met voldoende capaciteit zoals de uitvoering met 256GB.

Super Retina XDR-scherm met ProMotion.

iPhone 13 Pro kopenApple refereert aan de iPhone 13 Pro als “the most Pro” ooit. Uiteraard is dat een marketing term om de indruk te wekken dat het toestel professioneler is dan de voorgangers. Tot op zekere hoogte is dat absoluut het geval, maar Apple doelt feitelijk op enkele specifieke verbeteringen. Een van die meest in het oog springende elementen is de display. Het betreft hier het nieuwe Super Retina XDR-scherm wat is voorzien van ProMotion. Voor de echte Apple fans is dat als een geschenk uit de hemel. De iPhones – en dus ook de iPhone 13 Pro – zijn nu eindelijk voorzien van een 120Hz display. Mocht dat als een technisch hoogstandje klinken: het zorgt ervoor dat animaties er veel beter uitspringen doordat de snelheid waarmee het beeld wordt ververst hoger ligt. Het is dus een stuk aangenamer werken met je iPhone 13 Pro.

Met de komst van het nieuwe display kun je makkelijker schakelen tussen het oude 10Hz (vooral voor statische content) en de 120Hz optie voor bewegende beelden. Een bijkomend voordeel is dat de iPhone 13 daardoor beter om kan gaan met de beschikbare energie. Het zichtbare beeld wordt dus niet enkel beter, het zorgt ook voor een langere accuduur. Om dat even helder te verwoorden: de accu gaat nu bijna gegarandeerd een hele dag mee, sterker nog: in vergelijking met de iPhone 12 Pro is de accuduur met maar liefst 90 minuten toegenomen.

Apple’s A15 Bionic

De verbeterde prestaties van de accu is niet alleen het gevolg van het nieuwe display, ook de nieuwe, of eigenlijk verbeterde, processor speelt een niet onaanzienlijke rol. De Apple A15 Bionic processor is een stuk slimmer als het gaat om energiemanagement. Dit merk je in de praktijk vooral aan de rekenkracht, bijvoorbeeld tijdens het spelen van games. Ga je de iPhone 13 kopen, dan valt de snelheid van de grafische kaart op. Dit komt met name door de GPU. In de iPhone 13 Pro bestaat deze uit 5 cores die zorgen voor meer rekenkracht. Speel je veel games op je toestel, dan zul je hier ongetwijfeld veel profijt van hebben.

Nieuwe camera voor de iPhone 13 Pro

Uiteraard is de camera een van belangrijkste redenen om de iPhone 13 Pro te kopen. Apple besteed traditiegetrouw altijd veel aandacht aan de kwaliteit van haar camera’s en dat is met de komst van de iPhone 13 Pro niet anders. Ook nu tref je weer 3 maal een 12MP sensor aan. Het belangrijkste nieuws op dit punt is dat Apple gebruik maakt van de Sensor-shift optische beeldstabilisatie. Mocht je dit niet zoveel zeggen, het betekent dat niet enkel de lens, maar de geheel sensor beweegt. Hierdoor is het toestel nog beter in staat om een perfect stilstaand beeld te realiseren. Het eventueel trillen van je handen bij een het maken van opnames hoeft dit niet langer te zorgen voor mislukte opnames. Sterker nog, dat is nagenoeg uitgesloten.

ultra-groothoekcamera

Met de iPhone 13 Pro maak je dus nog beter opnames die scherper en helderder zijn. Dit verschil merk je vooral bij opnames waarbij het daglicht minimaal is. Ga je de iPhone 13 Pro kopen, dan merk je ook dat de ultra-groothoekcamera een behoorlijke vernieuwing heeft ondergaan. Zo is er sprake van grotere pixels en is de lichtinname met een factor 2.2 verbeterd. Macro-fotografie geeft nu ook betere opnames, vooral bij close-up opnames met een afstand vanaf 2 centimeter. De telefoto-lens beschikt nu over een 3x optische inzoom functie. Dat lijkt geen spectaculaire verbetering, maar in de praktijk zal dit zijn nut zeker bewijzen.

iPhone 13 Pro kopen in België: prijs en beschikbaarheid

Ben je van plan om de iPhone 13 Pro te kopen, dan kun je vanaf vrijdag 24 september je slag slaan. De iPhone 13 Pro is beschikbaar vanaf € 1159. Dat is dan de prijs voor het instapmodel met 128GB. Heb je in verband met de ProRes optie liever een model met meer geheugencapaciteit, dan is er een iPhone 13 Pro 256GB vanaf € 1279. Overigens heb je als het om de opslagcapaciteit gaat een ruime keuze, het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een uitvoering met maar liefst 1TB. De iPhone 13 Pro zal leverbaar zijn in verschillende kleuren: Graphite, Gold, Silver en Sierra Blue.

FAQ – Vaak gestelde vragen

Waar is de iPhone 13 Pro momenteel beschikbaar?

In de bovenstaande tabel vind je een overzicht waar de iPhone 13 Pro momenteel beschikbaar is. De iPhone 13 Pro voorraad wordt zo goed als realtime bijgehouden door onze software. Het overzicht dat je ziet is dus uiterst accuraat.

Waar is de iPhone 13 Pro Max momenteel beschikbaar?

In de tabel hierboven kan je meteen zien waar je gewenste iPhone 13 Pro Max op voorraad is. Net als alle andere iPhones op onze website houden we zo goed als realtime bij in welke winkel er voorraad is.

Wanneer is de iPhone 13 Pro terug op voorraad?

Dat kunnen we jou onmogelijk zeggen. We stellen wel vast dat Coolblue en Bol.com het vaakst toestellen geleverd krijgen. Maar er zijn geen vaste tijdstippen wanneer we voorraad zien.

Hoe kom ik het snelst te weten wanneer de iPhone 13 Pro op voorraad is?

De snelste manier om te weten te komen dat er terug voorraad is is door ons te volgen op Facebook of Twitter. Je kan je ook inschrijven op onze meldingen. Dan krijg je een melding van zodra er voorraad is gespot van de iPhone 13 Pro. Nog sneller? Stuur ons dan een berichtje op onze Facebook pagina met daarin welke iPhone je zoekt. Je krijgt van ons, als eerste, een berichtje via Messenger van zodra we je iPhone spotten. Deze service is trouwens gratis.

Nico
Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

10 Opmerkingen
 1. Ik heb zonet mijn iPhone 13 Pro Max kunnen kopen bij Bol.com dankzij jullie site! Deze site is echt TOP! Bedankt!!!

 2. Ik heb mijn 13 pro max 256 bij Coolblue kunnen kopen dankzij deze website.
  Voorraad was echt héél snel op.

 3. Ik kreeg jullie push berichtje dat er voorraad was van de iPhone 13 Pro 128GB. Ik klikte meteen door en kon meteen de iPhone bestellen. Uiteindelijk bij het betalen kreeg ik op de website van Coolblue een melding dat mijn product niet meer op voorraad was. Balen zeg!
  Toen ik terug kwam kijken op jullie website stond bij de iPhone ook “Geen voorraad”. Jullie site is dus echt wel heel erg correct in het aangeven van de voorraden. Dat is wel top gedaan van jullie.
  Blijf vooral doorgaan met dit initiatief zou ik zeggen.
  Nu terug even afwachten voor mij tot ik ergens mijn iPhone kan kopen.

  • Hey Wouter,

   Ach dat is even balen :/. Neem anders even contact op met ons op onze Facebook pagina. Dan sturen we jou een berichtje wanneer je iPhone op voorraad is. Dit doen we altijd voor we voorraden melden op onze sociale media zo ben je nog sneller op de hoogte.
   En inderdaad, onze website is zo goed als realtime aangepast. Bedankt voor je enthousiasme dat motiveert om verder te blijven doen.

   • Dankzij jullie snelle opvolging eindelijk de iphone 13 pro max kunnen bestellen! Sneller dan op normale manier! Thanks!

 4. Overal was de iphone 13 pro max uitverkocht. Toch heb ik er 1 kunnen bestellen dankzij deze site. Heel erg bedankt!

 5. Zonder deze website en de facebook messenger functionaliteit had ik wellicht geen iphone 13 pro kunnen vinden dit jaar. Je verwacht dat het een bot is, maar het is een persoon die dit allemaal regelt. Ik kon aangeven dat de kleur mij niet uitmaakt en dat ik ze uit twee specifieke winkels wou. Dit was helemaal geen probleem. Super hard bedankt Nico!

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo