iPhone 14 Pro productie loopt (nog meer) vertraging op

Apple heeft via een persbericht officieel laten weten dat de productie van de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max vertraging oploopt. Het is zéér uitzonderlijk te noemen dat Apple hierover officieel communiceert.

In een kort persbericht op de website van Apple meldt Apple dat de leveringen van de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max momenteel extra vertraging oplopen. Als reden hiervoor wijst Apple naar Covid-19 maatregelen die momenteel van toepassing zijn op de productie faciliteit van Zhengzhou in China.

iPhone 14 Pro al langer amper beschikbaar

iPhone 14 Pro voorraad problemen

iPhone Voorraad houdt al sinds de lancering de voorraad bij van de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Opvallend is dat de iPhone 14 Pro al sinds de start amper te verkrijgen is. Volgens enkele geruchten was Apple niet voorzien op de blijkbaar sterkere vraag dan verwacht naar de iPhone 14 Pro.

Reden hiervoor zou kunnen zijn dat de iPhone 14 erg lauwtjes is ontvangen door het brede publiek. De iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn momenteel de enige iPhone toestellen die vlot te verkrijgen zijn. De iPhone 14 wordt aanzien als een iPhone 13 Pro in een goedkopere behuizing en dat is blijkbaar niet naar de zin van de consument.

iPhone 14 Pro leveringstijden

Uit data die we zelf verzamelen kunnen we afleiden dat de actuele wachttijd voor een iPhone 14 Pro bij de retailers 1 maand is. Voor een iPhone 14 Pro Max kan dit uitlopen tot 1 maand en een half.

Op onze website kan je eenvoudig zien waar er iPhone 14 Pro voorraad is. Ook van de iPhone 14 houden we de voorraad en prijzen bij.

Nico
Nico

Nico, oprichter van deze website. Apple fan in hart en nieren. Daarnaast voltijds geek en liefhebber van lekker eten.

Vragen of opmerkingen zijn steeds welkom

Laat gerust van je horen:

iPhone Voorraad
Logo